ZIPLINE

Pomlad/Poletje

Bovec zipline - kanjon Učja
 

Kaj je zipline? Zipline je spuščanje po jeklenih vrveh, napeljanih z enega na drug breg. Vabljeni v največji zipline park v Sloveniji  s kar osmimi jeklenicami v dolžinah 250-400m, ki vam zagotavljajo več kot dve uri zabave in poleg adrenalinskih spustov tudi čudovite panoramske razglede proti kanjonu Učje, bovški kotlini in Triglavu.

In ne samo to. Izkušeni vodniki, ki vas spremljajo cel čas izleta, vas bodo poučili tudi o zaščitenih živalskih in rastlinskih vrstah v neokrnjeni dolini Učje in o njeni zgodovini. Dolina Učje je namreč zavarovano območje in spada pod okrilje Natura 2000.

Zborno mesto za zipline je v našem športnem centru Soča rafting v Bovcu, kjer dobite vso potrebno opremo in uredite formalnosti.  Zatem se z našimi vozili odpeljemo do štarta, ki je od Bovca oddaljen 9 km.
Ko boste prispeli na štartno mesto, vam bodo vodniki razložili osnove, nato se boste v našem trening poligonu na 20 m dolgi jeklenici preizkusili v testnem spustu.ZIPLINEcena na osebo55,00 € (01.07.-31.08./ 57,00€)


V ceno je vključeno:
 

  • izposoja obvezne opreme (čelada, pas s kompletom varovalnih popkovin in škripec, zaščitne rokavice)
  • prevoz
  • spremstvo in inštrukcije vodnika
     

Osebna oprema
 

Priporočamo pohodne čevlje ali športne copate.

 

Odhodi
 

Zipline organiziramo vsak dan ob: 10:00, 13:30, 17.00
Minimalno število udeležencev: 2 osebi.

 

Trajanje aktivnosti

 

Izlet vam bo vzel 2-2,5h časa.
 

Rezervacije

 

Rezervacija je obvezna vsaj en dan pred izbranim datumom izleta. Za večje skupine priporočamo zgodnejše najave.
Kontaktirate nas lahko direktno na telefonsko številko 041-72-44-72 ali pa nam pišite na info@socarafting.si.

 

Dodatno
 

Za vas lahko po končanem izletu organiziramo piknik, rezerviramo mizo v restavraciji ali pa poiščemo ustrezno namestitev.

 

skrij vsebino